Terug

  • Voor 23:59 besteld, morgen bezorgd!
  • TIJDELIJK 50% EXTRA KORTING: GEBRUIK CODE 50ACTIE (invullen tijdens bestellen)
  • Bekend van radio en tv

BamBam (5)

Filters

BamBam

BamBam

BAMBAM, het is al meer dan twintig jaar een succesvol topmerk als het om speelgoed én cadeautjes voor een baby gaat. Dit Nederlandse bedrijf is dan ook meer dan speelgoed alleen. Waar andere merken zich voornamelijk op functionaliteit richten, weet BAMBAM ook het uiterlijk van het product een eigentijdse uitstraling te geven.

De wensen van de ouders staan bij dit merk dan ook hoog in het vaandel. Niet alleen is het speelgoed veilig én van hoge kwaliteit, ook wordt er naar de hedendaagse trends op het gebied van mode en design gekeken. ‘Wat moet een baby’tje nu met design?’, kun je jezelf afvragen. Een baby zal er inderdaad niet naar omkijken, maar de hedendaagse ouders?

Zij juist des te meer! Het persoonlijke en eigentijdse karakter wordt door velen graag in het interieur doorgevoerd, zoals een mix van stijlen of prints. Dat ook de producten voor de baby hierbij moeten passen, in plaats van bonte en vloekende kleuren, dat is iets wat BAMBAM maar al te goed begrijpt. Ieder product, van speeltjes tot sokjes, weet met de trends van nu mee te gaan. Ga je voor design, veiligheid én vermakelijk speelgoed? Dan is BAMBAM hét merk dat bij jouw wensen aansluit!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box