Terug

  • Voor 23:59 besteld, morgen bezorgd!
  • TIJDELIJK 50% EXTRA KORTING: GEBRUIK CODE 50ACTIE (invullen tijdens bestellen)
  • Bekend van radio en tv

Clementoni (4)

Filters

Clementoni

Clementoni

In het middenwesten van Italië nabij de Adriatische kust ligt het plaatsje Recanati. En in dit plaatsje, daar heeft een bijzonder speelgoedbedrijf zich tot een heus wetenschappelijk centrum ontwikkeld. Wetenschap en speelgoed, gaat dat samen? Het is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt. Maar, daar dacht het vooruitstrevende speelgoedbedrijf Clementoni anders over.

De vijftig onderzoekers die het bedrijf hedendaags telt, speuren iedere dag naar nieuwe en innovatieve methodes om kinderen op een plezierige wijze zoveel mogelijk te kunnen leren. Educatief speelgoed van hoge kwaliteit is dan ook dé drijfveer van Clementoni. Hoe eerder je kindje namelijk iets leert, hoe sneller dit in de ontwikkeling zal worden opgenomen. En, wie weet kan het eveneens tot een grotere interesse voor later uitgroeien.

Ook weet je kindje een voorsprong op te bouwen die een voordeel op het latere onderwijs kan bieden. Want spelen? Dat kan volgens Clementoni -naast plezier- erg leerzaam zijn. Daarnaast valt ook het aanbod zeer ruim te noemen: of je kindje nu enkele maanden of 12 jaar oud is, voor elke leeftijdscategorie heeft dit merk passend speelgoed, afgestemd op de bijbehorende ontwikkelingen en interesses. ‘Ik leer door te spelen’: Clementoni is er niet voor niets beroemd door geworden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box