Terug

  • Voor 23:59 besteld, morgen bezorgd!
  • TIJDELIJK 50% EXTRA KORTING: GEBRUIK CODE 50ACTIE (invullen tijdens bestellen)
  • Bekend van radio en tv

Janod (24)

Filters

Janod

Janod speelgoed

Het Franse speelgoedmerk Janod is een goed voorbeeld als het om een betere toekomst gaat. En die verbetering? Die slaat niet alleen op kinderen: ook aan het milieu wordt bij dit merk grootse aandacht besteed. Maar, waar staat Janod precies voor? Dit Franse merk richt zich op houten speelgoed dat niet alleen van hoge kwaliteit is gemaakt, het weet eveneens voor een duurzaam karakter en milieuvriendelijkheid te staan. Door het duurzame gehalte weten de producten van Janod zelfs generaties lang mee te gaan én kun je als ouders je kinderen veilig speelgoed bieden.

Dit houten speelplezier bezit dan ook geen scherpe randen waar je kindje zich aan bezeren kan. Naast het zeer veilige én duurzame gehalte weet dit merk zich eveneens op het creatieve aspect zelf te richten. Want, ook voor kinderen moet het houten speelgoed wel een beetje aantrekkelijk zijn. Het design van Janod mag dan ook modern-klassiek genoemd worden, ook wel traditioneel speelgoed dat in een nieuw jasje gestoken is.

Daarnaast weten de producten kinderen op meerdere fronten te stimuleren, zoals speelgoed geschikt voor fantasierijke rollenspellen, maar ook producten die juist de motorische vaardigheden ondersteunen. Duurzaam, houten speelgoed met eigentijdse ontwerpen? Je vindt het bij het Franse Janod.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box