Terug

  • Voor 23:59 besteld, morgen bezorgd!
  • TIJDELIJK 50% EXTRA KORTING: GEBRUIK CODE 50ACTIE (invullen tijdens bestellen)
  • Bekend van radio en tv

Little Dutch (8)

Filters

Little Dutch

Little Dutch speelgoed

Modern-klassiek speelgoed in rustige kleuren: het zijn de woorden die het merk Little Dutch goed weten te omschrijven. Dit Nederlandse merk, zoals de naam het al zegt, weet zich dan ook op de allerkleinsten te richten. Maar, niet enkel in Nederland is dit jonge bedrijf een gevestigd merk, want ook tot over de grens heeft Little Dutch bekendheid verworven.

De kracht van dit bedrijf weet dan ook in de eigentijdse ontwerpen te schuilen die -op hun beurt- tevens een zeer tijdloze uitstraling bezitten. De kleuren vallen rustig te noemen, waaronder kalme aardetinten en zachte pastels, waardoor je kindje niet overmatig en doordringend geprikkeld wordt. Het speelgoed van Little Dutch is niet alleen van hoge kwaliteit én ook nog eens veilig voor kinderen, het is, veelal door het gebruik van hout, ook nog eens duurzaam.

Het aanbod van dit merk valt behoorlijk ruim te noemen en weet je kleintje op meerdere fronten ondersteuning te bieden: waar de houten scooter de motoriek helpt te ontwikkelen en puzzels het denkvermogen aanwakkeren, kunnen de zachte knuffeltjes weer als lieve en vertrouwde slaapvriendjes dienen. Zijn schreeuwerige kleuren niet echt aan jou besteed? Kies dan voor de trendy producten van Little Dutch.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box