Terug

  • Voor 23:59 besteld, morgen bezorgd!
  • TIJDELIJK 50% EXTRA KORTING: GEBRUIK CODE 50ACTIE (invullen tijdens bestellen)
  • Bekend van radio en tv

Melissa & Doug (13)

Filters

Melissa & Doug

Melissa & Doug speelgoed

Ontstaan in 1988 en één van de grote merken als het om educatief speelgoed gaat: Melissa & Doug, opgericht in het Amerikaanse Connecticut. Dat dit bedrijf al snel inzag dat speelgoed meer dan vermaak alleen was, bleek wel uit de grote hoeveelheid educatieve producten die het op de markt wist te brengen. Nog altijd is het één van de meest succesvolle concepten: kinderen spelenderwijs kennis met educatieve onderwerpen laten maken.

Ook het aanbod van Melissa & Doug laat zien dat kinderen op meerdere fronten ondersteund kunnen worden. Waar het ene kindje zich urenlang met een poppenhuis kan vermaken, houdt de ander zich met de uitdagende puzzels bezig. Naast het verbeteren van de -fijne- motoriek, zoals spelen met houten gereedschap of het laten rijden van een treintje, weten de rollenspelletjes, zoals het bekende ‘keukentje’, het sociale aspect te stimuleren. Ontdekken, creëren, verbeelden en risico’s durven nemen: het zijn allemaal activiteiten die kinderen graag uitvoeren.

En het speelgoed van Melissa & Doug? Dat weet hier dan ook volledig op aan te sluiten, want spelenderwijs weten kinderen allerlei leerzame momenten in zich op te nemen. Hoge kwaliteit, jarenlange ervaring én urenlang speelplezier: je vindt het in het ruime aanbod van Melissa & Doug.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box