Terug

  • Voor 23:59 besteld, morgen bezorgd!
  • TIJDELIJK 50% EXTRA KORTING: GEBRUIK CODE 50ACTIE (invullen tijdens bestellen)
  • Bekend van radio en tv

Playforever (3)

Filters

Playforever

Playforever

Playforever: zoals de naam het al zegt, staat dit speelgoed voor eindeloos speelplezier. Als je ergens een liefde voor een product terug wilt vinden, dan is het wel bij dit merk uit Londen. Opgericht in 2006 en inmiddels al in twintig landen een groot succes: Playforever is een bedrijf dat de oude jaren twintig in een nieuw jasje heeft gestoken. Julian Meagher, oprichter en designer, heeft van zijn hobby dan ook letterlijk zijn werk kunnen maken.

Wat begon met een ongekende liefde voor klassieke sportwagens is uitgegroeid tot een lijn van producten in de vorm van kleine raceauto’s en oude propellervliegtuigjes van zeer hoge kwaliteit. De oude vintagelook is dan ook goed bewaard gebleven, want de producten bezitten nog die elegante en klassieke uitstraling van die tijd.

De charme schuilt eveneens in het eenvoudige, maar karakteristieke ontwerp dat alle producten stuk voor stuk met zich meedragen. Daarnaast is het ook nog eens erg veilig voor kinderen om mee te spelen, want het ontbreekt hier aan kleine, mogelijk gevaarlijke onderdelen. Op het eigen racebaantje of een tour door de tuin: het iconische speelgoed van Playforever laat je kindje de grootse avonturen beleven. Want, je eerste autootje? Die vergeet je natuurlijk nooit…

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box