Terug

  • Voor 23:59 besteld, morgen bezorgd!
  • TIJDELIJK 50% EXTRA KORTING: GEBRUIK CODE 50ACTIE (invullen tijdens bestellen)
  • Bekend van radio en tv

Schleich (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Schleich

Schleich

Dinosaurussen, paarden, boerderij- en wilde dieren: het Duitse bedrijf Schleich, opgericht in 1935 in Schwäbisch Gmünd in Baden-Württemberg, weet al sinds de jaren 50 speelgoeddiertjes en kunststofpoppetjes op de markt te brengen. Hedendaags zijn het voor velen dan ook ware verzamelobjecten geworden, want vrijwel elk dier, even als de bijkomende rassen, worden door dit bedrijf op schaal én natuurgetrouw geproduceerd, veelal naar adviezen van biologen.

Wat de producten tevens bijzonder maakt, is de handgeschilderde geschiedenis die achter elk product weet te schuilen. Ook kinderen kunnen zich urenlang met het speelgoed van Schleich vermaken, want tijdens het spelen ontstaan er steeds weer nieuwe verhalen; dit weet voornamelijk de fantasie van kinderen te vergroten.

Daarnaast is het ook nog eens educatief, want door de grote diversiteit leren ze zelfs de verschillen in dieren en rassen te herkennen waardoor de wereld om hen heen nóg levendiger wordt. Door de hoge kwaliteit is het voor kinderen ook nog eens veilig om mee te spelen, want hier zul je geen scherpe randen of gevaarlijke onderdelen tegenkomen. Mag ook jouw kindje een echte dierenfanaat genoemd worden? Dan kan hij of zij met de producten van Schleich nu al een eigen dierentuintje beginnen…

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box