Terug

  • Voor 23:59 besteld, morgen bezorgd!
  • TIJDELIJK 50% EXTRA KORTING: GEBRUIK CODE 50ACTIE (invullen tijdens bestellen)
  • Bekend van radio en tv

Sophie de Giraf (9)

Filters

Sophie de Giraf

Sophie de Giraf

Al sinds 1961 vormt Sophie de Giraf een begrip rond speelgoed voor baby’s en dreumesen. Dit merk is opgericht in het Franse Parijs en vormt al meer dan 55 jaar hét vriendje voor jonge kleintjes. Zoals het logootje het al min of meer verraadt, is de hoofdrolspeler in dit speelgoed Sophie het girafje. In bad, overdag op de bank, in het bedje of tijdens het rondkruipen in de tuin: Sophie gaat overal mee naartoe! Maar, in welk opzicht weet dit Franse merk jouw baby’tje te ondersteunen?

Dat zit vooral in het stimuleren van de zintuigen, want vanaf deze leeftijd gaat je kindje allerlei nieuwe dingen ontdekken. Vooral de tandjes beginnen nu door te komen: hierdoor willen baby’tjes op alles gaan knauwen dat ze tegenkomen, maar niet ieder object is even veilig. Met Sophie de Giraf kunnen ze wél veilig hun tandjes uittesten, want de hoorntjes, oren en pootjes zijn speciaal ontwikkeld voor de eerste bijtjes.

Het 100% natuurlijke rubber is van hoge kwaliteit én vrij van schadelijke stoffen waardoor dit speelgoed ook nog eens betrouwbaar is. Wil je jouw kindje op een veilige manier kennis met zijn of haar tandjes laten maken? Dan zal Sophie de Giraf dit graag ondersteunen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box