Terug

  • Voor 23:59 besteld, morgen bezorgd!
  • TIJDELIJK 50% EXTRA KORTING: GEBRUIK CODE 50ACTIE (invullen tijdens bestellen)
  • Bekend van radio en tv

VTech (3)

Filters

VTech

VTech educatief speelgoed

VTech is één van de meest actuele fabrikanten wanneer het over speelgoed gaat. Dit vooruitstrevende bedrijf, opgericht in 1976 in het Aziatische Hong Kong, is dan ook zo uitermate succesvol doordat het twee belangrijke factoren uit de hedendaagse maatschappij met elkaar weet te verbinden. Niet alleen draait de tijd van nu bijna volledig rond technische hoogstandjes, ook de wereld van educatie wordt steeds groter én toegankelijker.

VTech weet hier dan ook zeer goed op in te spelen: dit merk weet namelijk educatief speelgoed uit te brengen dat niet alleen avontuurlijk en vermakelijk voor kinderen is, het speelt eveneens op de interesses van het hedendaagse kinderbrein in: zij willen graag spelletjes digitaal beoefenen of met elektronisch bestuurd speelgoed kunnen spelen. Waar fysieke spelletjes veelal losse onderdelen bevatten, valt hier alles in een schermpje te vinden. En, niet alleen het denkvermogen krijgt de aandacht tijdens het spelen, want ook de fijne motoriek, vooral bij spelletjes rond behendigheid, wordt op de proef gesteld.

Doordat VTech één van de grote marktleiders op dit gebied is, weet ook de hoge kwaliteit van dit speelgoed een voorname rol te spelen. Wil je jouw kindje urenlang plezier bieden? Kijk dan bij het ruime, educatieve aanbod van VTech.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box