Terug

  • Voor 23:59 besteld, morgen bezorgd!
  • TIJDELIJK 50% EXTRA KORTING: GEBRUIK CODE 50ACTIE (invullen tijdens bestellen)
  • Bekend van radio en tv

Zwijssen (2)

Filters

Zwijssen

Zwijsen

Het is al meer dan 170 jaar een begrip in het Nederlandse basisonderwijs: Uitgeverij Zwijsen, opgericht door Monseigneur Joannes Zwijsen in het Noord-Brabantse Tilburg in 1846. Peuters, kleuters en leerlingen van de basisschool: de uitgeverij weet voor elk van deze leeftijdscategorieën passende boekjes te maken, afgestemd op hun interesses, ontwikkelingspunten en het gemiddeld kennisniveau. Maar, dat betekent niet dat de verhalen enkel leerzaam zijn, want ook het avontuurlijke en vermakelijke deel weet volop aandacht te genieten. Of, krijgt je kindje een bepaalde lesstof op school en wil je dat graag extra ondersteunen in de vorm van speelplezier?

Dan weet Zwijsen speciale en op onderwijs gebaseerde spellen van hoge kwaliteit voor kinderen aan te bieden, eveneens passend bij hun leeftijd en kennisniveau. Zo kunnen kinderen zichzelf vermaken met letter- en cijferspelletjes of elkaar testen met een spannend kwartet.

Ook de bekende vriendjes als Woezel & Pip en Dolfje Weerwolfje en thema’s als Maan-Roos-Vis weten vaak in de spellen terug te komen. De leerstof in de spelletjes van Zwijsen weet eveneens volledig op het bijpassende onderwijs aan te sluiten waardoor spelen niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam wordt! Lezen, leren en spelen: je ontdekt het bij het speelgoed van Zwijsen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box