Terug

  • Voor 23:59 besteld, morgen bezorgd!
  • TIJDELIJK 50% EXTRA KORTING: GEBRUIK CODE 50ACTIE (invullen tijdens bestellen)
  • Bekend van radio en tv

Educatief Speelgoed Fijne Motoriek (19)

Educatief speelgoed waarmee je de fijne motoriek stimuleert van jonge kindjes. Het speelgoed in deze categorie is van de beste kwaliteit en wordt zeer snel geleverd.

Filters

Fijne Motoriek speelgoed

Het kunnen lopen, het stabiel blijven zitten en het goed leren werken met handen en voeten: allemaal hoort het bij de motorische ontwikkeling van een kind. De motoriek bestaat dan ook uit twee ontwikkelingsfases, waaronder de fijne motoriek. Waar de grove motoriek voor basisbewegingen als lopen en kruipen staat, slaat de fijne motoriek op de meer verfijnde handbewegingen. Denk hierbij aan het leren tekenen en schrijven, het slaan met een hamertje of het leren lakken van de nagels. Deze technieken vragen om een meer precieze handeling, dus moeten de handen zich goed leren focussen om dit zo nauwkeurig mogelijk uit te kunnen voeren.

Het educatieve speelgoed in deze categorie weet daar dan ook direct op in te spelen en kinderen met voorwerpen kennis te laten maken die hen goed kunnen helpen bij het stimuleren en verbeteren van de fijne motoriek.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box