Terug

  • Voor 23:59 besteld, morgen bezorgd!
  • TIJDELIJK 50% EXTRA KORTING: GEBRUIK CODE 50ACTIE (invullen tijdens bestellen)
  • Bekend van radio en tv

Educatief speelgoed 1 jaar (49)

Educatief speelgoed voor een kind van 1 jaar. Een fraaie collectie met leerzaam speelgoed voor een kind van 1 jaar. Het leukste en meest leerzame speelgoed van dit moment voor een kind van 1 jaar bekijk je hieronder. Alleen bekende merken met de hoogste k

Filters

Educatief speelgoed 1 jaar

Speelgoed 1 jaar

Speelgoed voor een kind van 1 jaar. Hoewel het misschien nog een klein wezentje lijkt, heeft het zich in de afgelopen maanden al verschillende vaardigheden aangeleerd. Je kunt je dus afvragen: ‘Welk type speelgoed past daarbij?’ De producten moeten allereerst van de beste kwaliteit zijn, want je wilt wel dat het kindje veilig moet kunnen spelen.

Wanneer een kind 1 jaar oud is geworden, ook wel 12 maanden genoemd, is de kans erg groot dat hij of zij al kan lopen of kruipen en allerlei nieuwe voorwerpen grondig gaat onderzoeken. Velen kunnen dan ook blokjes opstapelen, balletjes gooien of enkele woordjes uitspreken. Om de ontwikkeling van het kind te stimuleren, wordt educatief speelgoed je aangeraden.

Hier vind je dan ook een grote diversiteit aan leerzame producten, zoals knuffels om hun sociale vaardigheden mee te oefenen, maar ook meer avontuurlijke items waarmee de fijne motoriek gestimuleerd wordt, zoals het goed leren werken met de handjes middels het aanraken van figuurtjes. Door de vele geluiden en vormpjes wordt je kindje enthousiast en gaat het zichzelf spelenderwijs technieken aanleren. Wil je je baby graag op een leerzame ontdekkingstocht vol knuffels en avontuur laten gaan? Kies dan voor educatief speelgoed voor 1 jaar. Want, een goede basis, daar begin je vroeg mee.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box